Large Workshop Extension Canopy Suzuki Exeter

Our customer, Track’s Suzuki in Exeter, wanted to extend their workshop and vehicle valet area with a 104 square metre, large workshop extension canopy. They had an existing steel wall enclosure and the natural thing to do was to provide a shelter over that space and tuck the canopy into the recess above the roller door opening on the building. The result was a dry extended space for the team to work on and finish cars. Our customer had a good look around at what other companies could do but realised that only Kappion could do (exactly) what he wanted and at the right price. After the initial survey, which is performed using our state of the art 3d measuring and modelling equipment, the design was agreed and the engineering drawings produced. Due to the way that we work at Kappion there wasn’t a great deal to check, mainly because everything is so clearly defined in software and on our